Milyen névnap van október 27-én?

A magyar naptár szerint október 27-én Szabina névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bese, Salómé, Szabella, Szabrina névnapja van.

A névnapok október 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Szabina. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bese, Salómé, Szabella, Szabrina nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 27-én:

A október 27-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Salómé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salómé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Salómé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szabina, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bese névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bese nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bese, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabrina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabrina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szabrina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!