Milyen névnap van október 26-án?

A magyar naptár szerint október 26-án Dömötör névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Albin, Amand, Amanda, Ametiszt, Armand, Baldvin, Deme, Demeter, Evariszt, Manda, Medox, Mendi, Örsi, Szamanta, Szamira névnapja van.

A névnapok október 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Dömötör. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Albin, Amand, Amanda, Ametiszt, Armand, Baldvin, Deme, Demeter, Evariszt, Manda, Medox, Mendi, Örsi, Szamanta, Szamira nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 26-án:

A október 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Baldvin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Baldvin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Baldvin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dömötör névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dömötör, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dömötör, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Albin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Albin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Armand névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Armand nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Armand, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amand névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amand nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amand, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amanda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amanda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amanda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deme névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deme nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deme, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Demeter névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Demeter nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Demeter, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mendi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mendi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mendi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Örsi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Örsi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Örsi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szamanta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szamanta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szamanta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szamira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szamira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szamira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ametiszt, Evariszt, Medox.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!