Milyen névnap van október 16-án?

A magyar naptár szerint október 16-án Gál névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrus, Aranka, Aurélia, Auróra, Bedecs, Bedő, Gallusz, Gálos, Gellért, Gerhárd, Hédi, Hedvig, Lehel, Lél, Lelle, Margit névnapja van.

A névnapok október 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gál. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrus, Aranka, Aurélia, Auróra, Bedecs, Bedő, Gallusz, Gálos, Gellért, Gerhárd, Hédi, Hedvig, Lehel, Lél, Lelle, Margit nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 16-án:

A október 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aranka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aranka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aranka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélia névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gellért névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gellért, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gellért, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerhárd névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerhárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gerhárd, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hédi névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hédi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hédi, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hedvig névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hedvig, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hedvig, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lél nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambró névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambró nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambró, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambróz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambróz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambróz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambrus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambrus, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ambrus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Auróra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Auróra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Auróra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lehel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lehel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lehel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bedecs névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bedecs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bedecs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bedő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bedő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bedő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 16-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Gál, Gallusz, Gálos, Lelle.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!