Milyen névnap van október 5-én?

A magyar naptár szerint október 5-én Aurél névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Apollinár, Attila, Etele, Flamina, Flanna, Flávia, Fulvia, Galina, Pálma, Palmira, Peregrina, Placid, Szendile, Tulipán, Tullia névnapja van.

A névnapok október 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Aurél. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Apollinár, Attila, Etele, Flamina, Flanna, Flávia, Fulvia, Galina, Pálma, Palmira, Peregrina, Placid, Szendile, Tulipán, Tullia nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 5-én:

A október 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Aurél névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurél, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aurél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Peregrina névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Peregrina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Peregrina, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apollinár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apollinár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apollinár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etele névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etele nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Etele, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Attila névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Attila, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Attila, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pálma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pálma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pálma, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tulipán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tulipán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tulipán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fulvia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fulvia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fulvia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Galina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Galina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Galina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Palmira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Palmira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Palmira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Placid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Placid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Placid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szendile névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szendile nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szendile, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tullia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tullia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tullia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Flamina, Flanna, Flávia.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!