Milyen névnap van október 25-én?

A magyar naptár szerint október 25-én Blanka, Bianka névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bonifác, Bónis, Cserjén, Dafna, Dafné, Dália, Dára, Dária, Dárió, Dárius, Döme, Dömös, Fodor, János, Krizanta, Marcián, Margit, Mór, Móric, Réta névnapja van.

A névnapok október 25-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 25-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Blanka, Bianka. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bonifác, Bónis, Cserjén, Dafna, Dafné, Dália, Dára, Dária, Dárió, Dárius, Döme, Dömös, Fodor, János, Krizanta, Marcián, Margit, Mór, Móric, Réta nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 25-én:

A október 25-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mór névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mór nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mór, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Móric névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Móric, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Móric, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bonifác névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bonifác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bonifác, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bónis névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bónis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bónis, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fodor névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fodor, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marcián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marcián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marcián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Blanka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Blanka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Blanka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bianka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bianka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bianka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dára nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dára, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Döme névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Döme nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Döme, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dömös névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dömös nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dömös, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dárió névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dárió nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dárió, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dárius névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dárius nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dárius, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krizanta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krizanta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krizanta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Réta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Réta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Réta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 25-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Cserjén, Dafna, Dafné, Dália, Dária.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 25-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 25-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!