Milyen névnap van október 22-én?

A magyar naptár szerint október 22-én Előd névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Admira, Inge, Ingeborg, Kordélia, Korina, Korinna, Mária, Mirabel, Mirabella, Szalóme, Szulamit, Várkony, Vilibald névnapja van.

A névnapok október 22-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 22-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Előd. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Admira, Inge, Ingeborg, Kordélia, Korina, Korinna, Mária, Mirabel, Mirabella, Szalóme, Szulamit, Várkony, Vilibald nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 22-én:

A október 22-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Előd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Előd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Előd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szalóme névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szalóme nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szalóme, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulamit névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulamit nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulamit, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Admira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Admira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Admira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Inge névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Inge nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Inge, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ingeborg névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ingeborg nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ingeborg, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirabel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirabel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mirabel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mirabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mirabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mirabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Várkony névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Várkony nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Várkony, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilibald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilibald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vilibald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 22-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Kordélia, Korina, Korinna.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 22-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 22-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!