Milyen névnap van október 14-én?

A magyar naptár szerint október 14-én Helén névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alán, Alen, Beatrix, Bocsárd, Buzád, Buzát, Celesztina, Dominik, Domokos, Domonkos, Domos, Hella, Ilma, Ilona, Krizanta, Lívia, Liviána, Livianna, Trixi névnapja van.

A névnapok október 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Helén. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alán, Alen, Beatrix, Bocsárd, Buzád, Buzát, Celesztina, Dominik, Domokos, Domonkos, Domos, Hella, Ilma, Ilona, Krizanta, Lívia, Liviána, Livianna, Trixi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 14-én:

A október 14-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ilona névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilona, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ilona, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celesztina névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celesztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celesztina, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilma névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ilma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beatrix névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beatrix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Beatrix, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dominik névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dominik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dominik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domokos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domokos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domokos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domonkos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domonkos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Domonkos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Domos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Domos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Domos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Trixi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Trixi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Trixi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buzád névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buzád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Buzád, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Buzát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Buzát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Buzát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lívia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lívia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lívia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Liviána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Liviána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Liviána, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Livianna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Livianna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Livianna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helén, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Helén, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bocsárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bocsárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bocsárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krizanta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krizanta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krizanta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!