Milyen névnap van október 17-én?

A magyar naptár szerint október 17-én Hedvig névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alajos, Ambos, Ambró, Ambróz, Hédi, Ignác, Kont, Leó, Leon, Lionel, Mályva, Margit, Margita, Margitta, Rezső, Rolf, Rudolf, Rudolfina, Salamon, Salvador, Zelinda, Zolna névnapja van.

A névnapok október 17-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 17-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Hedvig. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alajos, Ambos, Ambró, Ambróz, Hédi, Ignác, Kont, Leó, Leon, Lionel, Mályva, Margit, Margita, Margitta, Rezső, Rolf, Rudolf, Rudolfina, Salamon, Salvador, Zelinda, Zolna nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 17-én:

A október 17-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leó névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leó, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leon névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leon, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lionel névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lionel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lionel, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ignác névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ignác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ignác, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hedvig névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hedvig, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hedvig, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hédi névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hédi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hédi, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margita névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margita, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Margitta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Margitta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salamon névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salamon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Salamon, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salvador névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salvador nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Salvador, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambró névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambró nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambró, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambróz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambróz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambróz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rezső névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rezső, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rezső, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rolf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rolf, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rudolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rudolf, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rudolf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alajos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alajos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alajos, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kont névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kont nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kont, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mályva névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mályva nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mályva, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rudolfina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rudolfina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rudolfina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zelinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zelinda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zolna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zolna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zolna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 17-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 17-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!