Milyen névnap van október 4-én?

A magyar naptár szerint október 4-én Ferenc névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajtonka, Ámon, Aranka, Arany, Arina, Aurélia, Auróra, Bodor, Damarisz, Edvin, Edvina, Fodor, Frank, Fremont, Golda, Goldi, Goldina, Gyémánt, Hajnal, Hajnalka, Larcia, Lartia, Latinka, Zóra, Zorinka, Zorka névnapja van.

A névnapok október 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Ferenc. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajtonka, Ámon, Aranka, Arany, Arina, Aurélia, Auróra, Bodor, Damarisz, Edvin, Edvina, Fodor, Frank, Fremont, Golda, Goldi, Goldina, Gyémánt, Hajnal, Hajnalka, Larcia, Lartia, Latinka, Zóra, Zorinka, Zorka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 4-én:

A október 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aranka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aranka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aranka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélia névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fodor névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fodor, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnalka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnalka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hajnalka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arany névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arany nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arany, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Auróra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Auróra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Auróra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnal névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnal nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hajnal, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajtonka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajtonka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajtonka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ámon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ámon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ámon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bodor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bodor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bodor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edvin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edvin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edvin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edvina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edvina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edvina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Golda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Golda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Golda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Goldi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Goldi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Goldi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Goldina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Goldina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Goldina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyémánt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyémánt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyémánt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zorinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zorinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zorinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zorka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zorka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zorka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 4-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Damarisz, Frank, Fremont, Larcia, Lartia, Latinka.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!