Milyen névnap van október 20-án?

A magyar naptár szerint október 20-án Vendel névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Artemon, Artúr, Aurélián, Cintia, Citta, Délia, Gyoma, Hont, Irén, Iringó, Kleopátra, Saul, Szindi, Szintia, Vendelina, Vitális névnapja van.

A névnapok október 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Vendel. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Artemon, Artúr, Aurélián, Cintia, Citta, Délia, Gyoma, Hont, Irén, Iringó, Kleopátra, Saul, Szindi, Szintia, Vendelina, Vitális nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 20-án:

A október 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Artúr névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Artúr, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Artúr, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irén névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irén, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irén, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cintia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cintia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Cintia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Citta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Citta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Citta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Délia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Délia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Délia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hont névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hont nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hont, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Iringó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Iringó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Iringó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szindi névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szindi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szindi, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szintia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szintia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szintia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vitális névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vitális nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vitális, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kleopátra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kleopátra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kleopátra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Saul névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Saul nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Saul, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vendelina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vendelina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vendelina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 20-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Vendel, Artemon, Gyoma.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!