Milyen névnap van október 15-én?

A magyar naptár szerint október 15-én Teréz névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aranka, Aurélia, Auróra, Berény, Hedda, Hédi, Hedvig, Rella, Relli, Rézi, Tegza, Tekla, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza, Vilma névnapja van.

A névnapok október 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Teréz. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aranka, Aurélia, Auróra, Berény, Hedda, Hédi, Hedvig, Rella, Relli, Rézi, Tegza, Tekla, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza, Vilma nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 15-én:

A október 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Teréz névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teréz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tereza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tereza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tereza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teréza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teréza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terézia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terézia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terézia, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teri névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teri nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teri, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terka névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terka, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tessza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tessza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tessza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aranka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aranka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aranka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilma névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vilma, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélia névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hédi névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hédi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hédi, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hedvig névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hedvig, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hedvig, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Auróra névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Auróra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Auróra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Berény névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Berény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Berény, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hedda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hedda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hedda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tekla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tekla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tekla, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 15-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Rella, Relli, Rézi, Tegza.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!