Milyen névnap van október 13-án?

A magyar naptár szerint október 13-án Kálmán, Ede névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ében, Edgár, Eduárd, Edvárd, Edvarda, Fatima, Fatime, Jagelló, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Káleb, Romulusz, Teofil névnapja van.

A névnapok október 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kálmán, Ede. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ében, Edgár, Eduárd, Edvárd, Edvarda, Fatima, Fatime, Jagelló, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Káleb, Romulusz, Teofil nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 13-án:

A október 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Jakab névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakab, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jakab, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákó névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákó, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákob névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákob nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákob, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakus névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jakus, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofil névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teofil, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ede névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ede, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ede, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ében névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ében nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ében, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fatima névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fatima nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fatima, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fatime névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fatime, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fatime, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edgár névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edgár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edgár, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romulusz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romulusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romulusz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eduárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eduárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eduárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edvárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edvárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edvárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Edvarda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Edvarda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Edvarda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Kálmán, Jagelló, Káleb.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!