Milyen névnap van október 23-án?

A magyar naptár szerint október 23-án Gyöngyi névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Gyöngyike, Gyöngyvér, Ignác, János, Kapisztrán, Katapán, Koppány, Odett, Odetta, Odil, Odília, Stefánia, Stefi, Szeverin, Szeverina, Szörénd, Szörény, Zaránd, Záred, Zerénd, Zerind névnapja van.

A névnapok október 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gyöngyi. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Gyöngyike, Gyöngyvér, Ignác, János, Kapisztrán, Katapán, Koppány, Odett, Odetta, Odil, Odília, Stefánia, Stefi, Szeverin, Szeverina, Szörénd, Szörény, Zaránd, Záred, Zerénd, Zerind nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 23-án:

A október 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ignác névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ignác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ignác, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefánia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefánia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stefánia, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stefi névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stefi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Stefi, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyvér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyvér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyöngyvér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Koppány névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Koppány, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Koppány, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odília, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyi, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyöngyi, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyöngyike névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyöngyike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyöngyike, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kapisztrán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kapisztrán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kapisztrán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Katapán névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Katapán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Katapán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Odil névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Odil nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Odil, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szeverin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szeverin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szeverin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szeverina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szeverina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szeverina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szörénd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szörénd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szörénd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szörény névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szörény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szörény, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zaránd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zaránd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zaránd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Záred névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Záred nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Záred, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zerénd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zerénd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zerénd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zerind névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zerind nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zerind, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!