Milyen névnap van október 21-én?

A magyar naptár szerint október 21-én Orsolya névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Celina, Cettina, Hilár, Hilárion, Hiláriusz, Ilárion, Kende, Klementina, Kolombina, Larion, Laurent, Orsi, Orsika, Szelina, Ursula, Urszula, Viátor, Zelina, Zeline, Zelinke, Zselyke, Zsolt névnapja van.

A névnapok október 21-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 21-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Orsolya. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Celina, Cettina, Hilár, Hilárion, Hiláriusz, Ilárion, Kende, Klementina, Kolombina, Larion, Laurent, Orsi, Orsika, Szelina, Ursula, Urszula, Viátor, Zelina, Zeline, Zelinke, Zselyke, Zsolt nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 21-én:

A október 21-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Hilár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hilár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hilár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hilárion névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hilárion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hilárion, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hiláriusz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hiláriusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hiláriusz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cettina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cettina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cettina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kende névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kende, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kende, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Klementina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Klementina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Klementina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsolt névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsolt, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zsolt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ilárion névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ilárion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ilárion, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kolombina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kolombina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kolombina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Larion névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Larion nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Larion, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Laurent névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Laurent nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Laurent, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szelina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szelina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szelina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viátor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viátor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viátor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zelina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zelina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zelina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zselyke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zselyke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zselyke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 21-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Orsolya, Orsi, Orsika, Ursula, Urszula, Zeline, Zelinke.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 21-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 21-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!