Milyen névnap van október 29-én?

A magyar naptár szerint október 29-én Nárcisz névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ermelinda, Euzébia, Melinda, Narcissza, Narcisszusz, Némó, Őzike, Teofil, Zénó névnapja van.

A névnapok október 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint október 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Nárcisz. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ermelinda, Euzébia, Melinda, Narcissza, Narcisszusz, Némó, Őzike, Teofil, Zénó nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek október 29-én:

A október 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Teofil névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teofil, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Euzébia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Euzébia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Euzébia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Némó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Némó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Némó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Őzike névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Őzike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Őzike, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zénó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zénó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zénó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nárcisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nárcisz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nárcisz, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Melinda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Melinda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Melinda, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Narcissza névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Narcissza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Narcissza, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Narcisszusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Narcisszusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Narcisszusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A október 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ermelinda.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Október hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van október 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod október hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a október 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!