Milyen névnap van június 1-jén?

A magyar naptár szerint június 1-jén Tünde névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajbars, Angéla, Fortunát, Gracián, Graciána, Graciella, Hortenzia, Júnó, Jusztián, Jusztin, Konrád, Kunó, Kurt, Paméla, Pamfil, Pandóra, Paulina, Simeon, Szemirámisz, Torda, Tündér névnapja van.

A névnapok június 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tünde. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajbars, Angéla, Fortunát, Gracián, Graciána, Graciella, Hortenzia, Júnó, Jusztián, Jusztin, Konrád, Kunó, Kurt, Paméla, Pamfil, Pandóra, Paulina, Simeon, Szemirámisz, Torda, Tündér nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 1-jén:

A június 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Konrád névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konrád, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Konrád, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kurt névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kurt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kurt, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Simeon névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Simeon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Simeon, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Angéla névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Angéla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Angéla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jusztián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jusztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paulina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paulina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Paulina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tünde névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tünde, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tünde, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kunó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kunó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kunó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fortunát névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fortunát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fortunát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gracián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gracián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gracián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Graciána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Graciána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Graciána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Graciella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Graciella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Graciella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hortenzia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hortenzia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hortenzia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Júnó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Júnó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Júnó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paméla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paméla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Paméla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szemirámisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szemirámisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szemirámisz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Torda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Torda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Torda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ajbars, Pamfil, Pandóra, Tündér.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!