Milyen névnap van június 26-án?

A magyar naptár szerint június 26-án János, Pál névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adeodát, Ádin, Adon, Adonisz, Adony, Dakó, Deodát, Dókus, Dózsa, Kirill, Morgan, Morgána, Pável, Pelágiusz, Pénelopé, Pósa, Upor névnapja van.

A névnapok június 26-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 26-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: János, Pál. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adeodát, Ádin, Adon, Adonisz, Adony, Dakó, Deodát, Dókus, Dózsa, Kirill, Morgan, Morgána, Pável, Pelágiusz, Pénelopé, Pósa, Upor nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 26-án:

A június 26-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pál névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pál, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pável névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pável nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pável, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pósa névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pósa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pósa, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kirill névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kirill, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pelágiusz névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pelágiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pelágiusz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dakó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dakó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dakó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deodát névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deodát, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dókus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dókus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dókus, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dózsa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dózsa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dózsa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adeodát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adeodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adeodát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Morgan névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Morgan nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Morgan, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adonisz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adonisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adonisz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Morgána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Morgána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Morgána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pénelopé névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pénelopé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pénelopé, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Upor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Upor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Upor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 26-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ádin, Adony.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 26-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 26-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!