Milyen névnap van június 2-án?

A magyar naptár szerint június 2-án Kármen, Anita névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ábel, Amélia, Amelinda, Anna, Ármin, Ármina, Blandina, Csilla, Erazmus, Etele, Etre, Eugén, Gamáliel, Gemella, Geminián, Irma, Jenő, Kornél, Péter, Pető, Razmus, Rézmán, Vénusz névnapja van.

A névnapok június 2-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 2-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kármen, Anita. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ábel, Amélia, Amelinda, Anna, Ármin, Ármina, Blandina, Csilla, Erazmus, Etele, Etre, Eugén, Gamáliel, Gemella, Geminián, Irma, Jenő, Kornél, Péter, Pető, Razmus, Rézmán, Vénusz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 2-án:

A június 2-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jenő névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jenő, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jenő, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ábel névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ábel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ábel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csilla névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csilla, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Irma névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Irma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Irma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kornél névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kornél, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kornél, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ármin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ármin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ármin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etele névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etele nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Etele, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eugén névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eugén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eugén, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amélia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amélia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amelinda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amelinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amelinda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Blandina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Blandina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Blandina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gamáliel névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gamáliel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gamáliel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Geminián névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Geminián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Geminián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kármen névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kármen, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kármen, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anita, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anita, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Etre névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etre nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Etre, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gemella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gemella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gemella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vénusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vénusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vénusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 2-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ármina, Erazmus, Razmus, Rézmán.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 2-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 2-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!