Milyen névnap van június 11-én?

A magyar naptár szerint június 11-én Barnabás névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amábel, Balló, Barabás, Barna, Eta, Etelka, Mábel, Mabella, Paula, Pauletta, Paulin, Rexana, Roxán, Roxána, Rozalinda, Tulipán, Vaszília névnapja van.

A névnapok június 11-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 11-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Barnabás. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amábel, Balló, Barabás, Barna, Eta, Etelka, Mábel, Mabella, Paula, Pauletta, Paulin, Rexana, Roxán, Roxána, Rozalinda, Tulipán, Vaszília nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 11-én:

A június 11-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Etelka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Etelka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Etelka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eta névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paula névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paula, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Paula, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pauletta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pauletta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pauletta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paulin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paulin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Paulin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rexana névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rexana nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rexana, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roxán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roxán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Roxán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roxána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roxána, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Roxána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rozalinda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rozalinda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rozalinda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tulipán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tulipán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tulipán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vaszília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vaszília nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vaszília, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amábel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amábel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amábel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mábel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mábel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mábel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 11-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Barnabás, Balló, Barabás, Barna.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 11-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 11-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!