Milyen névnap van június 22-én?

A magyar naptár szerint június 22-én Paulina névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Akács, Ákos, Albin, Albina, Alvina, Horácia, Hósea, Jósiás, Józsiás, Józsua, Józsué, Kriszta, Krisztabell, Krisztiána, Krisztin, Krisztina, Lambert, Rozvita, Tamás, Thomasz, Tinka névnapja van.

A névnapok június 22-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 22-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Paulina. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Akács, Ákos, Albin, Albina, Alvina, Horácia, Hósea, Jósiás, Józsiás, Józsua, Józsué, Kriszta, Krisztabell, Krisztiána, Krisztin, Krisztina, Lambert, Rozvita, Tamás, Thomasz, Tinka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 22-én:

A június 22-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Tamás névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tamás, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tamás, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Thomasz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Thomasz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Thomasz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Paulina névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Paulina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Paulina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Akács névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Akács nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Akács, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ákos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ákos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ákos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lambert névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lambert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lambert, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Albin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Albin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jósiás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jósiás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jósiás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsiás névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsiás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsiás, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kriszta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kriszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kriszta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztabell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztabell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztabell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztiána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztiána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztiána, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Krisztina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tinka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tinka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Albina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Albina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Albina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alvina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alvina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alvina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hósea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hósea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hósea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsua névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsua nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsua, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Józsué névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Józsué nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Józsué, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 22-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Horácia, Rozvita.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 22-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 22-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!