Milyen névnap van június 29-én?

A magyar naptár szerint június 29-én Péter, Pál névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aladár, Alicia, Aliz, Beáta, Ditta, Emma, Emmi, Ivetta, Judit, Keszi, Kesző, Keve, Kövecs, Orbán, Orbó, Pável, Pető, Petra, Petrina, Pósa, Salómé, Szalóme, Szulamit, Ulászló névnapja van.

A névnapok június 29-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 29-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Péter, Pál. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aladár, Alicia, Aliz, Beáta, Ditta, Emma, Emmi, Ivetta, Judit, Keszi, Kesző, Keve, Kövecs, Orbán, Orbó, Pável, Pető, Petra, Petrina, Pósa, Salómé, Szalóme, Szulamit, Ulászló nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 29-én:

A június 29-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pál névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pál, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pável névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pável nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pável, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pósa névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pósa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pósa, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Beáta névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Beáta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Beáta, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Judit névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Judit, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Judit, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aladár névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aladár, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aladár, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ditta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ditta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ditta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emma, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emma, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emmi névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emmi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emmi, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alicia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alicia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alicia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aliz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aliz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aliz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ivetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kövecs névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kövecs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kövecs, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orbán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orbán, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Orbán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Salómé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Salómé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Salómé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szalóme névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szalóme nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szalóme, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulamit névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulamit nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulamit, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulászló névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulászló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ulászló, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keszi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keszi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keszi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kesző névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kesző nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kesző, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Petra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Petra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Petra, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Petrina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Petrina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Petrina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 29-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Keve, Orbó.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 29-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 29-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!