Milyen névnap van június 21-én?

A magyar naptár szerint június 21-én Alajos, Leila névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alojzia, Alóma, Demetria, Fillisz, Kloé, Lejla, Léla, Lulu, Lujza, Olga, Radomér, Ralf névnapja van.

A névnapok június 21-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 21-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Alajos, Leila. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alojzia, Alóma, Demetria, Fillisz, Kloé, Lejla, Léla, Lulu, Lujza, Olga, Radomér, Ralf nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 21-én:

A június 21-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Lulu névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lulu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lulu, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lujza névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lujza, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lujza, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olga névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olga, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ralf névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ralf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ralf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alajos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alajos, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alajos, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leila névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leila, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leila, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lejla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lejla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lejla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Léla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Léla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Léla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 21-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Alojzia, Alóma, Demetria, Fillisz, Kloé, Radomér.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 21-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 21-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!