Milyen névnap van június 14-én?

A magyar naptár szerint június 14-én Vazul névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Elizeus, Estella, Hartvig, Herta, Sztella, Töhötöm, Valér, Valérián névnapja van.

A névnapok június 14-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 14-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Vazul. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Elizeus, Estella, Hartvig, Herta, Sztella, Töhötöm, Valér, Valérián nevű személynek!

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 14-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 14-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!