Milyen névnap van június 15-én?

A magyar naptár szerint június 15-én Jolán, Vid névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ábrahám, Ábrán, Bernárd, Bernát, Bod, Estella, Gibárt, Ibrahim, Ividő, Ivola, Izolda, Jolanda, Jolánta, Jonka, Kreola, Kreszcencia, Lotár, Modesztusz, Szenta, Szkilla, Sztella, Via, Vida, Vidos, Viola, Violenta, Violett, Violetta, Viorika, Víta, Vitus, Zoé, Zója névnapja van.

A névnapok június 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jolán, Vid. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ábrahám, Ábrán, Bernárd, Bernát, Bod, Estella, Gibárt, Ibrahim, Ividő, Ivola, Izolda, Jolanda, Jolánta, Jonka, Kreola, Kreszcencia, Lotár, Modesztusz, Szenta, Szkilla, Sztella, Via, Vida, Vidos, Viola, Violenta, Violett, Violetta, Viorika, Víta, Vitus, Zoé, Zója nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 15-én:

A június 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Bernárd névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernárd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernát névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bernát, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viola névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viola, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viola, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lotár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lotár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lotár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jolán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jolán, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jolán, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ábrahám névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ábrahám, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ábrahám, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ábrán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ábrán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ábrán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Estella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Estella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Estella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ibrahim névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ibrahim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ibrahim, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivola névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ivola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kreola névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kreola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kreola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kreszcencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kreszcencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kreszcencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sztella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sztella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sztella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Via névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Via nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Via, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violenta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violenta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violenta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violett névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viorika névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viorika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viorika, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Víta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Víta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Víta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zója névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zója nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zója, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bod névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bod nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bod, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gibárt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gibárt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gibárt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izolda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izolda, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izolda, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Modesztusz névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Modesztusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Modesztusz, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szenta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szenta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szenta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szkilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szkilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szkilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vidos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vidos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vidos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vitus névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vitus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vitus, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 15-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Vid, Ividő, Jolanda, Jolánta, Jonka, Vida.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!