Milyen névnap van június 19-én?

A magyar naptár szerint június 19-én Gyárfás névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adeodát, Azurea, Deodát, Estella, Gerváz, Hajnal, Hajnalka, Imodzsen, Imogén, Ince, Járfás, Jávor, Juliána, Julianna, Julinka, Liána, Mihaéla, Mihály, Mikó, Rómeó, Romuald, Romvald, Szkilla, Szorina, Sztella, Zóra, Zorinka, Zorka névnapja van.

A névnapok június 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Gyárfás. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adeodát, Azurea, Deodát, Estella, Gerváz, Hajnal, Hajnalka, Imodzsen, Imogén, Ince, Járfás, Jávor, Juliána, Julianna, Julinka, Liána, Mihaéla, Mihály, Mikó, Rómeó, Romuald, Romvald, Szkilla, Szorina, Sztella, Zóra, Zorinka, Zorka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 19-én:

A június 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ince névnap összesen 9 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ince nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ince, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Juliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Juliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Juliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julianna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julianna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Julianna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julinka névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julinka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deodát névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deodát, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnalka névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnalka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hajnalka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adeodát névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adeodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adeodát, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Estella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Estella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Estella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hajnal névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hajnal nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hajnal, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imodzsen névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imodzsen nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imodzsen, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Imogén névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Imogén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Imogén, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mihály névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mihály, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mihály, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rómeó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rómeó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rómeó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sztella névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sztella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sztella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyárfás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyárfás, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyárfás, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Járfás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Járfás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Járfás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jávor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jávor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jávor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mihaéla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mihaéla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mihaéla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Mikó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mikó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Mikó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romuald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romuald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romuald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romvald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romvald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romvald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szkilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szkilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szkilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zorinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zorinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zorinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zorka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zorka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zorka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 19-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Azurea, Gerváz, Liána, Szorina.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!