Milyen névnap van június 9-én?

A magyar naptár szerint június 9-én Félix névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Annabell, Annabella, Annamari, Annamária, Annavera, Bódog, Diána, Efraim, Előd, Enciána, Felicián, Feliciána, Főbe, Kolumbusz, Lícia, Ludovika, Morgan, Pelágia, Pelágiusz, Perjámos, Piramusz, Prímusz névnapja van.

A névnapok június 9-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 9-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Félix. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Annabell, Annabella, Annamari, Annamária, Annavera, Bódog, Diána, Efraim, Előd, Enciána, Felicián, Feliciána, Főbe, Kolumbusz, Lícia, Ludovika, Morgan, Pelágia, Pelágiusz, Perjámos, Piramusz, Prímusz nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 9-én:

A június 9-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bódog névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bódog, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bódog, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pelágiusz névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pelágiusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pelágiusz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ludovika névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ludovika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ludovika, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Efraim névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Efraim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Efraim, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Előd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Előd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Előd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Diána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Diána, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Diána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Főbe névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Főbe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Főbe, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Morgan névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Morgan nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Morgan, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pelágia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pelágia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pelágia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annabell névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annabell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annabell, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annamari névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annamari nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annamari, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annamária névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annamária, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Annamária, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Feliciána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Feliciána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Feliciána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lícia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lícia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lícia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Perjámos névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Perjámos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Perjámos, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 9-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Annavera, Enciána, Felicián, Kolumbusz, Piramusz, Prímusz.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 9-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 9-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!