Milyen névnap van június 27-én?

A magyar naptár szerint június 27-én László névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bársonyka, Dalia, Dalton, Deli, Eufémia, Ladiszla, Olga, Sámson, Torda, Tordas, Tordos, Ulászló névnapja van.

A névnapok június 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: László. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bársonyka, Dalia, Dalton, Deli, Eufémia, Ladiszla, Olga, Sámson, Torda, Tordas, Tordos, Ulászló nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 27-én:

A június 27-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

László névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül László, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül László, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olga névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olga, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eufémia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eufémia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eufémia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulászló névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulászló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ulászló, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bársonyka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bársonyka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bársonyka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dalia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalton névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dalton, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deli névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deli nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deli, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Torda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Torda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Torda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 27-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Ladiszla, Sámson, Tordas, Tordos.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!