Milyen névnap van június 17-én?

A magyar naptár szerint június 17-én Laura, Alida névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Adolf, Alina, Alinka, Bató, Batu, Batus, Folkus, Lauretta, Lorett, Marcián, Nikander, Teofil, Teofila, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza névnapja van.

A névnapok június 17-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 17-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Laura, Alida. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Adolf, Alina, Alinka, Bató, Batu, Batus, Folkus, Lauretta, Lorett, Marcián, Nikander, Teofil, Teofila, Teréz, Tereza, Teréza, Terézia, Teri, Terka, Tessza nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 17-én:

A június 17-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Teofil névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofil, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teofil, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teréz névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréz, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Teréz, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tereza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tereza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tereza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teréza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teréza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teréza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terézia névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terézia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terézia, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teri névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teri nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teri, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Terka névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Terka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Terka, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tessza névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tessza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tessza, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marcián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marcián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marcián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Laura névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Laura, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Laura, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bató névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bató nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bató, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Batu névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Batu nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Batu, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Batus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Batus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Batus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lauretta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lauretta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lauretta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lorett névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lorett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lorett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teofila névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teofila nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teofila, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alida névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alida, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alida, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Adolf névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Adolf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Adolf, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Folkus névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Folkus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Folkus, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 17-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Nikander.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 17-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 17-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!