Milyen névnap van június 23-án?

A magyar naptár szerint június 23-án Zoltán névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Arszlán, Bea, Édua, Szulikó, Szulita, Szultána, Zdenka, Zolna, Zolta, Zoltána névnapja van.

A névnapok június 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Zoltán. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Arszlán, Bea, Édua, Szulikó, Szulita, Szultána, Zdenka, Zolna, Zolta, Zoltána nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 23-án:

A június 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Zoltán névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoltán, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Zoltán, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zolta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zolta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zolta, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bea névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bea, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Édua névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Édua nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Édua, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulikó névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulikó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulikó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szulita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szulita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szulita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szultána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szultána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szultána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zdenka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zdenka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zdenka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zolna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zolna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zolna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 23-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Arszlán, Zoltána.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!