Milyen névnap van június 30-án?

A magyar naptár szerint június 30-án Pál névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Apostol, Bese, Emiliána, Március, Pável, Pósa névnapja van.

A névnapok június 30-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 30-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Pál. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Apostol, Bese, Emiliána, Március, Pável, Pósa nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 30-án:

A június 30-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Pál névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pál, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Pál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pável névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pável nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pável, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pósa névnap összesen 11 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pósa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pósa, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emiliána névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emiliána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emiliána, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apostol névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apostol nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apostol, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bese névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bese nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bese, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 30-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Március.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 30-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 30-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!