Milyen névnap van június 5-én?

A magyar naptár szerint június 5-én Fatime névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bán, Béda, Béke, Bonifác, Bónis, Fatima, Ferdinánd, Fernandó, Nándor, Reginald, Regő, Valéria, Zenina, Zina, Zinaida, Zinajda névnapja van.

A névnapok június 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Fatime. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bán, Béda, Béke, Bonifác, Bónis, Fatima, Ferdinánd, Fernandó, Nándor, Reginald, Regő, Valéria, Zenina, Zina, Zinaida, Zinajda nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 5-én:

A június 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Bonifác névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bonifác, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bonifác, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bónis névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bónis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bónis, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fatime névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fatime, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fatime, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fatima névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fatima nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fatima, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bán névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bán nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bán, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ferdinánd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferdinánd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ferdinánd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fernandó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fernandó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fernandó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nándor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nándor, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nándor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Reginald névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Reginald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Reginald, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Valéria névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Valéria, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Valéria, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zinaida névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zinaida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zinaida, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zinajda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zinajda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zinajda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Regő névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Regő nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Regő, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zenina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zenina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zenina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 5-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Béda, Béke.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!