Milyen névnap van június 10-én?

A magyar naptár szerint június 10-én Margit, Gréta névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bács, Bacsó, Bardó, Diána, Főbe, Gitta, Gréte, Peggi névnapja van.

A névnapok június 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Margit, Gréta. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bács, Bacsó, Bardó, Diána, Főbe, Gitta, Gréte, Peggi nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 10-én:

A június 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bács névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bács nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bács, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bacsó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bacsó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bacsó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Diána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Diána, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Diána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Főbe névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Főbe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Főbe, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gitta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gitta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gitta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gréte névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gréte nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gréte, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 10-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Gréta, Bardó, Peggi.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!