Milyen névnap van június 20-án?

A magyar naptár szerint június 20-án Rafael névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Baltazár, Benigna, Dea, Deodát, Deodáta, Dina, Fabia, Fabiána, Fabióla, Feliciána, Floransz, Florencia, Florentina, Gemma, Koppány, Margit, Özséb, Rafaella, Ráfis, Szilamér, Szörénke, Szörényke névnapja van.

A névnapok június 20-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 20-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Rafael. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Baltazár, Benigna, Dea, Deodát, Deodáta, Dina, Fabia, Fabiána, Fabióla, Feliciána, Floransz, Florencia, Florentina, Gemma, Koppány, Margit, Özséb, Rafaella, Ráfis, Szilamér, Szörénke, Szörényke nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 20-án:

A június 20-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Margit névnap összesen 15 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Margit, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Margit, 14 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Özséb névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Özséb nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Özséb, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deodát névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deodát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deodát, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gemma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gemma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gemma, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Koppány névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Koppány, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Koppány, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rafael névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rafael, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rafael, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Baltazár névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Baltazár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Baltazár, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Floransz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Floransz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Floransz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florencia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florencia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florencia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Florentina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Florentina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Florentina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráfis névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráfis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ráfis, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benigna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benigna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benigna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dea névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dea nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dea, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Deodáta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Deodáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Deodáta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabiána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabiána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabiána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fabióla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fabióla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fabióla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Feliciána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Feliciána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Feliciána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szörénke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szörénke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szörénke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szörényke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szörényke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szörényke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 20-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Rafaella, Szilamér.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 20-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 20-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!