Milyen névnap van június 16-án?

A magyar naptár szerint június 16-án Jusztin névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajtony, Arany, Aurélián, Bennó, Círus, Ferenc, Jusztián, Jusztina, Jusztínia, Péter, Pető, Tina, Tinett, Tinetta névnapja van.

A névnapok június 16-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 16-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jusztin. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajtony, Arany, Aurélián, Bennó, Círus, Ferenc, Jusztián, Jusztina, Jusztínia, Péter, Pető, Tina, Tinett, Tinetta nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 16-án:

A június 16-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Péter névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Péter, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Péter, 19 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Pető névnap összesen 21 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Pető nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Pető, 21 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jusztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajtony névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajtony, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ajtony, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jusztián, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arany névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arany nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arany, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bennó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bennó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bennó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Círus névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Círus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Círus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jusztina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jusztínia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jusztínia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jusztínia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélián névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélián nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélián, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tinett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tinett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tinett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tinetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tinetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tinetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 16-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 16-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!