Milyen névnap van június 4-én?

A magyar naptár szerint június 4-én Bulcsú névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Fatima, Fatime, Ferenc, Kerény, Kerubina, Tormás névnapja van.

A névnapok június 4-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 4-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Bulcsú. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Fatima, Fatime, Ferenc, Kerény, Kerubina, Tormás nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 4-én:

A június 4-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Ferenc névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ferenc, 3 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ferenc, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bulcsú névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bulcsú, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bulcsú, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fatima névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fatima nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fatima, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fatime névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fatime, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Fatime, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kerubina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kerubina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kerubina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kerény névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kerény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kerény, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tormás névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tormás nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tormás, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 4-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 4-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!