Milyen névnap van június 25-én?

A magyar naptár szerint június 25-én Vilmos névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bocsárd, Ivola, Letta, Maxim, Maximilla, Viliam, Vilma, Viola, Violenta, Violett, Violetta, Viorika névnapja van.

A névnapok június 25-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint június 25-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Vilmos. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bocsárd, Ivola, Letta, Maxim, Maximilla, Viliam, Vilma, Viola, Violenta, Violett, Violetta, Viorika nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek június 25-én:

A június 25-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Vilmos névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilmos, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vilmos, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viliam névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viliam nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viliam, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilma névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vilma, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maxim névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maxim nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maxim, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viola névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viola, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Viola, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ivola névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ivola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ivola, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Letta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Letta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Letta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violenta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violenta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violenta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violett névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violett, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Violetta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Violetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Violetta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Viorika névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viorika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viorika, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bocsárd névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bocsárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bocsárd, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A június 25-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Maximilla.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Június hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van június 25-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod június hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a június 25-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!