Milyen névnap van július 10-én?

A magyar naptár szerint július 10-én Amália névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Alma, Almanda, Amál, Amilla, Bekény, Bekes, Békés, Elma, Engelbert, Január, Kanut, Kenese, Melina, Rubin, Rubina, Rubinka, Rufina, Szilvána, Szilvánusz, Ulrik névnapja van.

A névnapok július 10-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 10-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Amália. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Alma, Almanda, Amál, Amilla, Bekény, Bekes, Békés, Elma, Engelbert, Január, Kanut, Kenese, Melina, Rubin, Rubina, Rubinka, Rufina, Szilvána, Szilvánusz, Ulrik nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 10-én:

A július 10-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amália névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amália, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Amália, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amál névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amál nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amál, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulrik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ulrik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bekény névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bekény nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bekény, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bekes névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bekes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bekes, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Békés névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Békés nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Békés, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kenese névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kenese nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kenese, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elma névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elma, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Engelbert névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Engelbert nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Engelbert, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Január névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Január nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Január, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kanut névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kanut nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kanut, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rubin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rubin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rubin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rubina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rubina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rubina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rubinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rubinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rubinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rufina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rufina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rufina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 10-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Alma, Almanda, Melina, Szilvána.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 10-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 10-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!