Milyen névnap van július 1-jén?

A magyar naptár szerint július 1-jén Tihamér, Annamária névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Anilla, Anna, Annabell, Annabella, Annamari, Áron, Denver, Detre, Dévald, Előd, Gyula, Lévi, Ninett, Ninetta, Ninon, Olivér, Tábita, Talita, Teobald, Teobalda, Tibald, Tibold névnapja van.

A névnapok július 1-jén:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 1-jén a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Tihamér, Annamária. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Anilla, Anna, Annabell, Annabella, Annamari, Áron, Denver, Detre, Dévald, Előd, Gyula, Lévi, Ninett, Ninetta, Ninon, Olivér, Tábita, Talita, Teobald, Teobalda, Tibald, Tibold nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 1-jén:

A július 1-jén naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Tihamér névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tihamér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Tihamér, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anna névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anna, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Anna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyula névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyula, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gyula, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Detre névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Detre nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Detre, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Előd névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Előd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Előd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olivér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olivér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olivér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annamária névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annamária, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Annamária, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annabell névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annabell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annabell, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annabella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annabella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annabella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Annamari névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Annamari nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Annamari, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Áron névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Áron, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Áron, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Denver névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Denver nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Denver, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dévald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dévald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dévald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lévi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lévi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lévi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ninon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ninon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ninon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Talita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Talita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Talita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teobald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teobald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teobald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Teobalda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Teobalda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Teobalda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tibald névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tibald nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tibald, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tibold névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tibold nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tibold, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 1-jén szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Tábita.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 1-jén. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 1-jén névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!