Milyen névnap van július 22-én?

A magyar naptár szerint július 22-én Magdolna névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Léna, Lenke, Levendula, Lipót, Magda, Magdaléna, Magdó, Manda, Mária, Marica, Marléne, Médi, Platon, Verbéna, Veréna, Verita névnapja van.

A névnapok július 22-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 22-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Magdolna. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Léna, Lenke, Levendula, Lipót, Magda, Magdaléna, Magdó, Manda, Mária, Marica, Marléne, Médi, Platon, Verbéna, Veréna, Verita nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 22-én:

A július 22-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdolna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdaléna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdaléna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdaléna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marléne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marléne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marléne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Léna névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Léna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Léna, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lenke névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lenke, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lenke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Levendula névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Levendula nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Levendula, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verita névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verita, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lipót névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lipót, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lipót, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Platon névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Platon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Platon, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Verbéna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Verbéna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Verbéna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veréna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veréna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veréna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 22-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Marica, Médi.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 22-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 22-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!