Milyen névnap van július 11-én?

A magyar naptár szerint július 11-én Nóra, Lili névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Amábel, Bence, Bende, Bene, Benedek, Benediktusz, Csende, Csendike, Eleonóra, Elga, Félix, Helga, Helka, Helma, Helza, Holda, Hulda, Lilian, Liliróza, Lilla, Nella, Nelli, Norina, Olga, Olivér, Piusz, Placid, Placida, Ráchel, Ráhel, Rákhel, Rákis, Szederke, Szende, Szendike, Ulrik névnapja van.

A névnapok július 11-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 11-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Nóra, Lili. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Amábel, Bence, Bende, Bene, Benedek, Benediktusz, Csende, Csendike, Eleonóra, Elga, Félix, Helga, Helka, Helma, Helza, Holda, Hulda, Lilian, Liliróza, Lilla, Nella, Nelli, Norina, Olga, Olivér, Piusz, Placid, Placida, Ráchel, Ráhel, Rákhel, Rákis, Szederke, Szende, Szendike, Ulrik nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 11-én:

A július 11-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bende névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bende nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bende, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bene névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bene nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bene, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benedek névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benedek, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Benedek, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Benediktusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Benediktusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Benediktusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Piusz névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Piusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Piusz, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ulrik névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ulrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ulrik, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nóra névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nóra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eleonóra névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eleonóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eleonóra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olga névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olga, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olivér névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olivér, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olivér, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráchel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráchel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ráchel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ráhel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ráhel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ráhel, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rákhel névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rákhel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rákhel, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rákis névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rákis nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rákis, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bence névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bence, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bence, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elga névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elga nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Elga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helma névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helma nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Helma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helza névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helza nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Helza, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hulda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hulda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hulda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilian névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilian nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilian, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Amábel névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Amábel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Amábel, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csende névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csende nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csende, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csendike névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csendike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csendike, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Helga névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Helga, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Helga, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Holda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Holda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Holda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Norina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Norina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Norina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Placid névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Placid nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Placid, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Placida névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Placida nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Placida, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szederke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szederke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szederke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szendike névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szendike nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szendike, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 11-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Lili, Helka, Liliróza, Nella, Nelli, Szende.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 11-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 11-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!