Milyen névnap van július 24-én?

A magyar naptár szerint július 24-én Kinga, Kincső névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Bernárd, Bernát, Borisz, Borocs, Csenge, Csengele, Dániel, Daniló, Dános, Kiri, Kriszta, Krisztabell, Krisztiána, Krisztin, Krisztina, Levendula, Tina, Tinett, Tinetta, Tinka névnapja van.

A névnapok július 24-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 24-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Kinga, Kincső. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Bernárd, Bernát, Borisz, Borocs, Csenge, Csengele, Dániel, Daniló, Dános, Kiri, Kriszta, Krisztabell, Krisztiána, Krisztin, Krisztina, Levendula, Tina, Tinett, Tinetta, Tinka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 24-én:

A július 24-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Bernárd névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bernárd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bernát névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bernát, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bernát, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dániel névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dániel, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dániel, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Daniló névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Daniló nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Daniló, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dános névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dános nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Dános, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Borisz névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Borisz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Borisz, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Borocs névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Borocs nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Borocs, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kriszta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kriszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kriszta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztabell névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztabell nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztabell, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztiána névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztiána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztiána, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Krisztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztina, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Krisztina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Levendula névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Levendula nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Levendula, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tinka névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tinka, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kincső névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kincső, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kincső, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csenge névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csenge, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Csenge, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Csengele névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Csengele nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Csengele, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tinett névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tinett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tinett, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Tinetta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Tinetta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Tinetta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 24-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Kinga, Kiri.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 24-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 24-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!