Milyen névnap van július 5-én?

A magyar naptár szerint július 5-én Emese, Sarolta névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Antal, Anton, Antos, Cipora, Cippóra, Cipriána, Ciprienn, Cirilla, Metód, Sarolt, Toni, Viliam, Vilmos, Zoé, Zója névnapja van.

A névnapok július 5-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 5-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Emese, Sarolta. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Antal, Anton, Antos, Cipora, Cippóra, Cipriána, Ciprienn, Cirilla, Metód, Sarolt, Toni, Viliam, Vilmos, Zoé, Zója nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 5-én:

A július 5-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Viliam névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Viliam nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Viliam, 8 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vilmos névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vilmos, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vilmos, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarolta névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sarolta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Metód névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Metód nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Metód, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Antal névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Antal, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Antal, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Anton névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Anton nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Anton, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Antos névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Antos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Antos, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirilla névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirilla, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Toni névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Toni nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Toni, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoé névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoé nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoé, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zója névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zója nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zója, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emese névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emese, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emese, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cipora névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cipora nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cipora, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cippóra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cippóra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cippóra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cipriána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cipriána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cipriána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ciprienn névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ciprienn nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ciprienn, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarolt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sarolt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 5-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 5-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!