Milyen névnap van július 30-án?

A magyar naptár szerint július 30-án Judit, Xénia névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Avenár, Azucséna, Donatella, Donna, Indira, Inge, Ingeborg, Inka, Julietta, Jutta, Maxima, Polixéna, Rovéna, Szemőke, Szénia, Zsüliett névnapja van.

A névnapok július 30-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 30-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Judit, Xénia. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Avenár, Azucséna, Donatella, Donna, Indira, Inge, Ingeborg, Inka, Julietta, Jutta, Maxima, Polixéna, Rovéna, Szemőke, Szénia, Zsüliett nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 30-án:

A július 30-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Judit névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Judit, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Judit, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zsüliett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zsüliett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zsüliett, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jutta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jutta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jutta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Xénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Xénia, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Xénia, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Azucséna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Azucséna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Azucséna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donatella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donatella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donatella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Indira névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Indira nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Indira, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Inge névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Inge nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Inge, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ingeborg névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ingeborg nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ingeborg, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Inka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Inka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Inka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Julietta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Julietta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Julietta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Maxima névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Maxima nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Maxima, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Polixéna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Polixéna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Polixéna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szemőke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szemőke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szemőke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szénia névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szénia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szénia, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 30-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Avenár, Donna, Rovéna.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 30-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 30-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!