Milyen névnap van július 19-én?

A magyar naptár szerint július 19-én Emília névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajtonka, Alfréd, Alfréda, Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrus, Aranka, Arany, Arina, Arzén, Arzénia, Aura, Aurea, Aurélia, Emili, Eperke, Esztellia, Eszténa, Golda, Goldi, Goldina, Gyémánt, Morella, Rubin, Rubina, Rubinka, Rufina, Stella, Szederke, Varsány, Versény, Vince névnapja van.

A névnapok július 19-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 19-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Emília. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajtonka, Alfréd, Alfréda, Ambos, Ambró, Ambróz, Ambrus, Aranka, Arany, Arina, Arzén, Arzénia, Aura, Aurea, Aurélia, Emili, Eperke, Esztellia, Eszténa, Golda, Goldi, Goldina, Gyémánt, Morella, Rubin, Rubina, Rubinka, Rufina, Stella, Szederke, Varsány, Versény, Vince nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 19-én:

A július 19-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Alfréd névnap összesen 8 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfréd, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Alfréd, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aranka névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aranka, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aranka, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vince névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vince, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Vince, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurélia névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurélia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aurélia, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambró névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambró nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambró, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambróz névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambróz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ambróz, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ambrus névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ambrus, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ambrus, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emília névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emília, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Emília, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alfréda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alfréda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alfréda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arany névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arany nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arany, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Emili névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Emili nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Emili, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Esztellia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Esztellia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Esztellia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajtonka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajtonka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajtonka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Arzén névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Arzén nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Arzén, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aura névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aura nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Aura, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eperke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eperke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eperke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eszténa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eszténa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eszténa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Golda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Golda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Golda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Goldi névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Goldi nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Goldi, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Goldina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Goldina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Goldina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gyémánt névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gyémánt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gyémánt, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Morella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Morella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Morella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rubin névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rubin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rubin, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rubina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rubina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rubina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rubinka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rubinka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rubinka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rufina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rufina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rufina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szederke névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szederke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szederke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 19-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Arzénia, Aurea, Varsány, Versény.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 19-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 19-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!