Milyen névnap van július 17-én?

A magyar naptár szerint július 17-én Endre, Elek névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajándék, Alexia, Bánk, Celina, Cettina, Cirill, Donáta, Dzsesszika, Kirill, Leó, Leon, Lionel, Lotti, Magdaléna, Magdó, Magdolna, Marcellina, Mária, Marléne, Ond, Róbert, Robertó, Robin, Robinzon, Ruszalka, Ruszlán, Ruszlána, Sarolta, Szabolcs, Szalárd, Szegfű, Szólát, Szórád, Veszta, Vetúria, Zoárd, Zoárda, Zobor, Zuárd névnapja van.

A névnapok július 17-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 17-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Endre, Elek. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajándék, Alexia, Bánk, Celina, Cettina, Cirill, Donáta, Dzsesszika, Kirill, Leó, Leon, Lionel, Lotti, Magdaléna, Magdó, Magdolna, Marcellina, Mária, Marléne, Ond, Róbert, Robertó, Robin, Robinzon, Ruszalka, Ruszlán, Ruszlána, Sarolta, Szabolcs, Szalárd, Szegfű, Szólát, Szórád, Veszta, Vetúria, Zoárd, Zoárda, Zobor, Zuárd nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 17-én:

A július 17-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Mária névnap összesen 32 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Mária, 4 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Mária, 28 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leó névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leó, 9 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leon névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Leon, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lionel névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lionel nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lionel, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kirill névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kirill, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Róbert névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Róbert, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Róbert, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robertó névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robertó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robertó, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robin névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robin, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Robinzon névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Robinzon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Robinzon, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarolta névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sarolta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bánk névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bánk, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bánk, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cirill névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cirill nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cirill, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Elek névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Elek, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Elek, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdaléna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdaléna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdaléna, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdolna névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Magdolna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Marléne névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Marléne nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Marléne, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajándék névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajándék nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ajándék, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Alexia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Alexia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Alexia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Cettina névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Cettina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Cettina, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Donáta névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Donáta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Donáta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Magdó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Magdó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Magdó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szabolcs névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szabolcs, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Szabolcs, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zobor névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zobor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zobor, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zuárd névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zuárd nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zuárd, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Endre névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Endre, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Endre, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ruszalka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ruszalka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ruszalka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szólát névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szólát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szólát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szórád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szórád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szórád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Veszta névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Veszta nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Veszta, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zoárda névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zoárda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zoárda, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 17-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Dzsesszika, Lotti, Marcellina, Ond, Ruszlán, Ruszlána, Szalárd, Szegfű, Vetúria.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 17-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 17-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!