Milyen névnap van július 12-én?

A magyar naptár szerint július 12-én Izabella, Dalma névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Abony, Eleonóra, Erneszt, Ernő, Fedor, Félix, Fortunát, Gerzson, János, Leonóra, Nóra, Uzonka névnapja van.

A névnapok július 12-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 12-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Izabella, Dalma. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Abony, Eleonóra, Erneszt, Ernő, Fedor, Félix, Fortunát, Gerzson, János, Leonóra, Nóra, Uzonka nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 12-én:

A július 12-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

János névnap összesen 25 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül János, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül János, 23 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Félix névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Félix, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Félix, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Izabella névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Izabella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Izabella, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leonóra névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leonóra, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Dalma névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Dalma, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Dalma, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eleonóra névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eleonóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Eleonóra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erneszt névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erneszt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Erneszt, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernő névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernő, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ernő, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Nóra névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Nóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Nóra, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fedor névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fedor nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fedor, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Fortunát névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Fortunát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Fortunát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gerzson névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gerzson, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Gerzson, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 12-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Abony, Uzonka.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 12-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 12-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!