Milyen névnap van július 15-én?

A magyar naptár szerint július 15-én Henrik, Roland névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Aurél, Baldvin, Barót, Benvenútó, Bonaventúra, Bozsóka, Csege, Csegő, Egon, Estilla, Esztellia, Eszténa, Hendrik, Kardos, Ladomér, Leonóra, Manuéla, Manuella, Opika, Orlandó, Örkény, Örkönd, Pompília, Stella, Talamér, Vladimír, Vladiszláv, Zomilla névnapja van.

A névnapok július 15-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 15-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Henrik, Roland. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Aurél, Baldvin, Barót, Benvenútó, Bonaventúra, Bozsóka, Csege, Csegő, Egon, Estilla, Esztellia, Eszténa, Hendrik, Kardos, Ladomér, Leonóra, Manuéla, Manuella, Opika, Orlandó, Örkény, Örkönd, Pompília, Stella, Talamér, Vladimír, Vladiszláv, Zomilla nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 15-én:

A július 15-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Henrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Henrik, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurél névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurél, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aurél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hendrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hendrik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hendrik, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Leonóra névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Leonóra, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Leonóra, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Roland névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Roland, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Roland, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Baldvin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Baldvin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Baldvin, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Egon névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Egon, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Egon, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kardos névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kardos nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Kardos, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Orlandó névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Orlandó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Orlandó, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Stella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Stella, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Stella, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Esztellia névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Esztellia nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Esztellia, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Barót névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Barót nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Barót, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bonaventúra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bonaventúra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bonaventúra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bozsóka névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bozsóka nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bozsóka, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Estilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Estilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Estilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Eszténa névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Eszténa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Eszténa, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ladomér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ladomér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ladomér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manuéla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manuéla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manuéla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Manuella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Manuella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Manuella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Opika névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Opika nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Opika, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Talamér névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Talamér nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Talamér, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vladimír névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vladimír nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vladimír, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Vladiszláv névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Vladiszláv nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Vladiszláv, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Zomilla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Zomilla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Zomilla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 15-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Benvenútó, Csege, Csegő, Örkény, Örkönd, Pompília.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 15-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 15-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!