Milyen névnap van július 23-án?

A magyar naptár szerint július 23-án Lenke névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Apollinár, Apollinária, Birgit, Laborc, Polina, Polla, Rázsoly, Rázsony, Romola, Ronalda névnapja van.

A névnapok július 23-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 23-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Lenke. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Apollinár, Apollinária, Birgit, Laborc, Polina, Polla, Rázsoly, Rázsony, Romola, Ronalda nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 23-án:

A július 23-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Apollinár névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apollinár nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apollinár, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Birgit névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Birgit nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Birgit, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lenke névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lenke, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Lenke, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ronalda névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ronalda nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Ronalda, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Apollinária névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Apollinária nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Apollinária, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Laborc névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Laborc nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Laborc, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Polina névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Polina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Polina, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Polla névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Polla nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Polla, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rázsoly névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rázsoly nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rázsoly, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rázsony névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rázsony nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rázsony, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Romola névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Romola nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Romola, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 23-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 23-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!