Milyen névnap van július 13-án?

A magyar naptár szerint július 13-án Jenő névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Erneszt, Ernő, Harri, Hendrik, Henriett, Henrietta, Henrik, Indra, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Milda, Perdita, Sára, Sári, Sarah, Sarolta, Sharon, Silás, Szilas, Szilvánusz, Szólát, Szórád, Szovát, Üdvöske névnapja van.

A névnapok július 13-án:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 13-án a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Jenő. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Erneszt, Ernő, Harri, Hendrik, Henriett, Henrietta, Henrik, Indra, Jakab, Jákó, Jákob, Jakus, Milda, Perdita, Sára, Sári, Sarah, Sarolta, Sharon, Silás, Szilas, Szilvánusz, Szólát, Szórád, Szovát, Üdvöske nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 13-án:

A július 13-án naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Szilvánusz névnap összesen 10 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szilvánusz nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szilvánusz, 10 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakab névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakab, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jakab, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákó névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákó, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jákob névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jákob nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jákob, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jakus névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jakus nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Jakus, 7 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Jenő névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Jenő, 2 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Jenő, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hendrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hendrik nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Hendrik, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Henrik névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henrik, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Henrik, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarolta névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarolta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sarolta, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Erneszt névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Erneszt nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Erneszt, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ernő névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ernő, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ernő, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Henriett névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henriett nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Henriett, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Henrietta névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Henrietta, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Henrietta, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sára névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sára, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Sára, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sári névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sári nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sári, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sarah névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sarah nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sarah, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Sharon névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Sharon nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Sharon, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Harri névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Harri nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Harri, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Indra névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Indra nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Indra, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Perdita névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Perdita nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Perdita, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szólát névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szólát nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szólát, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szórád névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Szórád nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Szórád, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Üdvöske névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Üdvöske nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Üdvöske, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 13-án szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Milda, Silás, Szilas, Szovát.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 13-án. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 13-án névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!