Milyen névnap van július 27-én?

A magyar naptár szerint július 27-én Olga, Liliána névnapja van.

Kibővített naptárak szerint Ajtony, Árvácska, Aurél, Bennó, Bertold, Beten, Celesztin, Celesztina, Gajána, Györe, György, Györk, Györke, Hugó, Kamilla, Keresztély, Keresztes, Konstantin, Krisztián, Lilian, Lilianna, Lilibella, Lilien, Liliom, Lucilla, Natali, Natália, Natasa, Noella, Pantaleon, Pentele, Rolf, Rudolf névnapja van.

A névnapok július 27-én:

A magyar, klasszikus naptárak szerint július 27-én a következő névvel rendelkező személyek ünnepelhetik névnapjukat: Olga, Liliána. Ezúton is boldog névnapot kívánunk nekik! A modern, újszerű nevek birtokosainak sincs miért csüggedniük, ugyanis a kibővített naptárakban található személyek felköszöntéséről sem feledkezünk meg! Boldog névnapot minden Ajtony, Árvácska, Aurél, Bennó, Bertold, Beten, Celesztin, Celesztina, Gajána, Györe, György, Györk, Györke, Hugó, Kamilla, Keresztély, Keresztes, Konstantin, Krisztián, Lilian, Lilianna, Lilibella, Lilien, Liliom, Lucilla, Natali, Natália, Natasa, Noella, Pantaleon, Pentele, Rolf, Rudolf nevű személynek!

A naptárban többször szereplő nevek július 27-én:

A július 27-én naptárban szereplő nevek közül, a következő nevek szerepelnek többször a naptárban:

Györe névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györe nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györe, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

György névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül György, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül György, 11 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györk névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györk nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györk, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Györke névnap összesen 12 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Györke nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Györke, 12 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Kamilla névnap összesen 7 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Kamilla, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Kamilla, 6 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Aurél névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Aurél, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Aurél, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bertold névnap összesen 6 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bertold, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Bertold, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celesztina névnap összesen 5 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celesztina nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celesztina, 5 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Olga névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Olga, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Olga, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Ajtony névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Ajtony, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Ajtony, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keresztély névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keresztély nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keresztély, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Keresztes névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Keresztes nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Keresztes, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Konstantin névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Konstantin, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Konstantin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Krisztián névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Krisztián, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Krisztián, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Natali névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Natali nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Natali, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Natália névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Natália, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Natália, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Natasa névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Natasa nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Natasa, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Noella névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Noella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Noella, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rolf nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Rolf, 4 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Rudolf névnap összesen 4 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Rudolf, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Rudolf, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Bennó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Bennó nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Bennó, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Celesztin névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Celesztin nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Celesztin, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Hugó névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Hugó, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Hugó, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilian névnap összesen 3 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilian nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilian, 3 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Liliána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Liliána, 1 napon a klasszikus magyar naptárak szerint ünnepli névnapját. Ezen napok közül Liliána, 1 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Árvácska névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Árvácska nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Árvácska, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Gajána névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Gajána nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Gajána, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilianna névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilianna nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilianna, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilibella névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilibella nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilibella, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Lilien névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Lilien nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Lilien, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Liliom névnap összesen 2 alkalommal van egy évben. Ezen napok közül Liliom nem ünnepli névnapját a magyar klasszikus naptárak szerint. Ezen napok közül Liliom, 2 napon a modern, kibővített naptárak szerint ünnepli névnapját.

Szerencsére olyan nevek is vannak, amelyek csupán csak egyszer szerepelnek a naptárban egész évben. A július 27-én szóban forgó nevek közül a következő napok szerepelnek csak egyszer az évben: Beten, Lucilla, Pantaleon, Pentele.

Ne feledkezzünk el róla megkérdezni az ünnepelt személytől, hogy Ő mely napon ünnepli meg névnapját! Ugyanis egy név többször is szerepelhet a naptárban, függetlenül attól, hogy a név a klasszikus vagy kibővített naptárakat gyarapítja.

További névnapok Július hónapban

Ezen az oldalon nem csak azt tudhatod meg, hogy milyen névnap van július 27-én. Az oldalon használható linkek segítségével kiderítheted, a hónap többi napján milyen névnap van, ahogyan az aktuális, mai névnapot is rendszeresen megtekintheted főoldalunkon keresztül.

Hogy megkönnyítsük a keresést, alább megtalálod július hónap linkjeit.

Ha szeretnéd értékes információkkal kiegészíteni, a július 27-én névnapjukat ünneplők oldalát, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el számunkra, milyen információt látnál szívesen az oldalon!